Ohjelmatilat

Pakanafestareille on suunniteltu tänä vuonna ohjelmaa seuraaviin paikkoihin:

Kaleva-sali

Kaleva-sali on jopa 600 hengen juhlasali Dipolin toisessa kerroksessa. Kaleva-salissa on ohjelmaa koko festarien ajan aloitusrituaalista lauantain myöhäisiltaan ja sunnuntaina päätösrituaaliin asti. Iso lava ja esitystekniikka mahdollistaa monipuolisesti musiikki- ja tanssiesitykset yksittäisistä esiintyjistä isoihin bändeihin asti. Kaleva-salissa yleisö voi istua, seistä ja tanssia, riippuen esityksen luonteesta.

Auditorio Lumituuli

Auditorio on 250 paikkainen luentotila. Tänä vuonna kaikki luennot pidetään Lumituulessa. Luentojen lisäksi auditoriossa onnistuu loistavasti myös mm. elokuvan tai muunlaisten tallenteiden esitys. 

Lumituuli lounge

Lounge on auditorion välittömässä läheisyydessä. Ensisijaisesti tässä meet & greet paikassa luennoitsijat voivat tavata luennon jälkeen kuulijoitaan ja jatkaa mahdollista keskustelua. Pieni (maks 20-30 hengen) aulatila mahdollistaa myös näytteilleasettajien tietoiskut, kirja- ja tuote-esittelyt, yritysten ja yhdistysten toiminnan esittelyä ja pienimuotoisemmat esitykset.

Palaver ja Poli

Dipolissa on kaksi erityyppistä työpajatilaa. Palaver on iso lähes sataneliöinen tila, missä voi järjestää isompia työpajoja. Tarvittaessa työpajaan saadaan tuoleja, mutta parhaimmillaan tila on tyhjänä esimerkiksi istumatyynyin varusteltuna.

Poli on pienempi tila, jossa on keskellä iso työpöytä, jonka ympärille mahtuu jopa 16 henkilöä esim. askartelemaan. Pöytä on kiinteä. Tila sopii siis parhaiten työpajoihin, missä istutaan pöydän ääressä. 

Näyttelyt

Dipolissa on myös useita paikkoja, mihin voi pystyttää erilaisia näyttelyitä. Viimevuosina meillä onkin ollut monipuolisia näyttelyitä, jotka ovat tuoneet pakanallisuutta esiin hyvin eri tavoin.

Tuli- ja valoshowt, muu ohjelma

Dipolin piha-alueella on mahdollisuuksia hyvin monipuoliseen toimintaan koko tapahtuman ajan ja varsinkin illan hämärtyessä mm. tuli- ja valoshowt ovat varsin näyttäviä ja ovat keränneet joka vuosi runsaasti katsojia. Dipolissa on tietyin reunaehdoin mahdollisuus käyttää tulta ja savua myös sisätiloissa. 

Elämysalueet

Viime vuosina todella isoon suosioon ovat nousseet myös erilaiset elämykset. Voit kertoa ohjelmahaussa, minkätyyppinen ajatus sinulla / teillä on mielessä ja voimme miettiä molemminpuolista ratkaisua asiaan.

 

Täytä alla oleva ohjelmahakulomake ja kerro millaista ohjelmaa haluaisit tarjota festareille. Korvaukset molempiin suuntiin katsomme tapauskohtaisesti, joten olemme yhteydessä lomakkeen saapumisen jälkeen. Pyrimme kokoamaan tällekin vuodelle monipuolisen ohjelmakokonaisuuden, joten odotamme innolla erilaisia ehdotuksia. 

 

Pakanalliset syysmessut ovat olleet monelle esiintyjälle erinomainen ponnahduslauta hyvinkin erilaisiin yhteistyöprojekteihin. Messujen jälkimainingeissa on mm. solmittu useita kustannussopimuksia ja tehty erilaisia yhteisesiintymisiä. Uskomme, että Pakanafestarit laajentavat näitä yhteistyömahdollisuuksia entisestään!